FORMULES

BOEKINGEN? ER VERSCHILLENDE FORMULES MOGELIJK!

KARINA SOLO (Live On Tape)


Karina brengt in de standaardformule 2 x een set van ongeveer 30'  (pauze tussendoor van 15' of in overeenkomst met de organisator). aansluitend kunnen nog bisnummers worden gevraagd.

Karina voorziet zelf een geluidsinstallatie die geschikt is voor een publiek tot ongeveer 150 personen (oppervlakte van een kleine feestzaal). Deze kan ook aangewend worden voor kleinere gelegenheden in openlucht (vb. terras van een café). Voor grotere evenenementen dient de oragnisator versterking te voorzien. Dit wordt onderling besproken.


Karina beschikt over kwaliteitsvolle muziekbanden die professioneel werden aangemaakt en/of geoptimailseerd in opnamestudio's.

KARINA IN DUET MET...


Karina heeft een aantal vrienden collega-muzianten met wie ze samen een uitgebreider programma presenteert. Dit kan zowel voor gewone als voor speciale gelegenheden zijn (bijvoorbeeld thema zoals moederdag, Kerstdag, seizoensgebonden). Op deze manier kan het repertoire uitgebreid worden en brengen de artiesten enerzijds afwisselend nummers uit hun eigen repertoire, anderzijds een aantal duetten. Zo treedt Karina onder meer regelmatig samen op met Chaddy Ellen.


MET LIVE BEGELEIDING


Live on-tape gecombineerd met de live toetsenist Eddy Aelbrecht: een hoogst professioneel muzikant 
die ondermeer docent en pianist aan “Studio Herman Teirlinck” was, de opleiding Kleinkunst aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen gaf en begeleider was van zowat alle Belgische artiesten, als live pianist, bij studio-opnames en tal van voorstellingen in CC's in België, Nederland en Frankrijk. 


Ook een live jazz combo kan worden ingeschakeld voor een optreden.


MET LIVE BAND


Voor wie het liever wat groter ziet en voor een uitgebreider programma kiest, is er ook de combinatie-formule met de band Amuzarte waarvan Karina deel uitmaakt als zangeres. Deze vrolijke bende brengt evergreens en lichte muziek die perfect aansluiten bij het oeuvre van Karina.


Organiseer je een tuin-of buurtfeest, een receptie of barbecue, een feestvergadering of opening? Karina & Amuzarte zorgen voor de gepaste muzikale noot!


© Karina Collewaert - alle rechten voorbehouden

Webdesign NOLOXBOX

PRIVACY DISCLAIMER
Wij verwerken contactgegevens enkel in fuctie van onderlinge communicatie.  Deze contactgegevens worden onder geen enkele omstandigheid doorgegeven naar andere partijen. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan je terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.