MEDIA

WAAROM, WAAROM, WAAROM

2021

 

Een versmelting van 2 versies van het nummer Never, Never, Never. Bekend gemaakt door Shirley Bassey en Nederlandstalig uitgebracht door Conny Vandenbos. Wij hebben haar tekst in het muziekale arrangement van Shirley Basey herwerkt tot een nieuwe versie.

Uitgegeven bij Scorpion en gepromoot door D&V.
Apple Music en Deezer

IN BALANS

2020

 

Een origineel nummer met tekst van Saibine Tiels

Beschikbaar op Apple Muisic Spotify

BLOEMEN

2020

 

Een origineel nummer geschreven door de Bulgaarse componist Iwan Michailov (die ook voor de productie instond) met een Nederlandse tekst speciaal  geschreven door niemand minder dan Sabien Tiels.

Uitgegeven bij Scorpion en gepromoot door D&V.


Beschikbaar als radio-edit op

Apple MusicSpotify en Deezer

NIETS IS WAT HET LIJKT

2019

 

Een bewerking van 'The Girl From Ipalima' Het nummer staat op de full-cd Zwart Wit. Het was niet bedoeld als nieuwe single, maar haalde alsnog een aantal tip en hitlijsten, waaronder De Vlaamse Top 15 van Jos Van Meer.  Radio Belinda is ons sowieso genegen.


Voor het muzikale arrangement zijn we vertrokken van een instrumentale band waarvoor we vriendelijke toestemming kregen via Tency Music en Karaoke Version. Tekst is van Johan Engels.


Uitgebracht bij Scorpion

Beschikbaar als radio-edit op iTunes en Spotify.

'K HERLEEF ALS IK ZING

2019

 

Nostalgisch als we zijn, keerden we voor de clip een 35 jaar terug in de tijd... Toen MTV in volle glorie opkwam en video-clips soms meer weg hadden van een kortfilm. We vonden daarnaast inspiratie in de fantastische clip van A-Ha (Take On Me). Het idee om in een andere, geanimeerde wereld te stappen leek ons super om te doen.


Voor het muzikale arrangement zijn we vertrokken van een instrumentale band waarvoor we vriendelijke toestemming kregen via Tency Music en Karaoke Version. Tekst is van Johan Engels.


Uitgebracht bij Scorpion

Beschikbaar als radio-edit op iTunes en Spotify.

ZWART WIT

2019

 

De titeltrack en meteen eerste single uit het full album. Een clip gemaakt met minimum middelen, maar veel creativiteit...

Het nummer leverde airplay op bij Radio 2, iets waar we bijzonder trots op zijn...

Voor het arrangement zijn we vertrokken van een instrumentale band waarvoor we vriendelijke toestemming kregen via Tency Music en Karaoke Version. Tekst is van Johan Engels.

 

Uitgebracht bij Scorpion.

Beschikbaar op iTunes  en Spotify.

DE ZEE
2019

 

Een nieuwe herwerkte versie van de eerder uitgebrachte single.

Een clipje dat iedereen zal doen mijmeren naar het zomerse gevoel... Ik althans al zeker...

Met dank aan collega Patrick Moreno voor zijn gastrol.

Voor het arrangement zijn we vertrokken van een instrumentale band waarvoor we vriendelijke toestemming kregen via Tency Music en Karaoke Version. Tekst is van Jos Van Meer.

 

Uitgebracht bij Scorpion.

Beschikbaar op iTunes  en Spotify.

LIEVE MOEDER

2019

 

Het zat al langer in mijn hoofd om dit nummer eens op te nemen voor mijn ma. In de aanloop van Moederdag is het er dit jaar eindelijk van gekomen.

Het jazzy arrangement werd door J. Engels (Noloxbox) uitgewerkt en goegekeurd voor publicatie door Kluger en Will Tura (waarvoor mijn eeuwige dank!)

 


Uitgebracht bij Scorpion.

Beschikbaar op iTunes.

MET JE HANDEN

2019

 

Het nummer verscheen al eerder op de full-cd
'Mijn Lievelingsparels', maar in het verlengde van onze keuze om eerder de jazzy/swing toer op te gaan, besloten we het origineel van Jean Walter dichter te proberen benaderen met een big-band arrangement. 

 

Scorpion Records en D&V waren meteen akkoord om het nummer in deze versie opnieuw uit te brengen... 


Uitgebracht bij Scorpion.

Beschikbaar op iTunes.

EEN STUKJE HEMEL

2018

 

Een Nederlandstalige bewerking van 'The Nearness of you' (Glenn Miller, 1940) met tekst van Jos Van Meer. Opname en productie door J. Engels.

 

Een mooie, kleurrijke en zonovergoten herfstdag... meer hadden we niet nodig om een eenvoudig, doch sfeervol clipje te maken met een nostalgische knipoog naar vroeger. We vonden het effect van oud beeldmateriaal wel passen bij dit nummer dat misschien al een beetje de Kerstsfeer inluidt.

 

Uitgebracht bij Scorpion.

Beschikbaar op  iTunes

 

 

HELEMAAL

2018

 

Een Nederlandstalige bewerking van de jazzstandard All Of Me (Gerald Marks en Seymour Simons) uit 1931.

 

Het is nog in demo-fase, maar we waren hier al best tevreden over, als voorbode op de geplande full-cd.

 

Het geannimeerde clipje werd gemaakt door Noloxbox, welke eveneens instond voor de tekst, de opnames, productie en afwerking van het nummer.

De muziek werd met toestemming gebasseerd op de versie van www.tencymusic.com (
www.karaoke-version.com).

 

 

WILDE NACHT

2018

 

Een nostalgische terugblik naar vele jaren geleden... We worden ouder zonder het zelf te beseffen en de liefde van je leven lijkt soms zo vanzelfsprekend te zijn... Maar onverwacht overvalt je de onbezonnenheid van toen...

 

Het was de inspiratie voor een eigen tekst die op muziek werd gezet in een orignele compositie van J. Engels.

 

 

Uitgebracht bij Showbizzinfo.

Beschikbaar op en iTunes en Spotify